Vaihtolavapalvelut

Vaihtolavapalvelut

Roskaton Oy tarjoaa vaihtolavapalveluja kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja yhteisöille.

Vaihtolavat soveltuvat lähes kaikenlaisiin tarpeisiin, joissa syntyy suurempia määriä jätettä. Näitä ovat esimerkiksi rakennustyömaat, purkutyömaat sekä taloyhtiöiden pihatalkoot. Vaihtolavat on suunniteltu erilaisille jäteaineksille. Jos jätettä on paljon ja useaa eri jätelajia, on kannattavaa tilata useampi vaihtolava jätteiden lajittelua varten. Varsinkin betoni- ja tiilijäte kannattaa erotella muusta jätteestä omille lavoille. Näin säästetään jätteenkäsittelyhinnoissa huomattavasti.

Vaihtolavan tilaaminen

Kun haluat tilata vaihtolavapalvelun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 016-379 5444 tai suoraan kuljettajaan 0400-690 807. Voimme sopia kanssasi lavan tuonnin, sijoituspaikan, tyhjennyksen ja pois haun. Lavan tyhjennyksen voi myös tilata erikseen ja tarpeellisen vuokra-ajan määrität itse. Vaihtolavoja löytyy useita erilaisia ja oikeanlainen lava valitaan siihen laitettavan jätteen mukaan. Kivi-, betoni- ja tiilijätteelle on omat lavansa, kun taas polttojätteelle tai kevyemmille jätteille omansa.

Vaihtolavaa tilattaessa tulee huomioida, että lavan sijoituspaikan täytyy kestää lavan ja sinne laitettavan jätteen paino, sekä varmistaa lavan sijoituspaikalle johtavan kulkuväylän soveltuvuus raskaalle kalustolle.

Tilaa vaihtolava hyvissä ajoin, näin varmistat lavan saatavuuden varsinkin sesonki aikana.

Vaihtolavan kustannukset

Kustannukset koostuvat kuljetuskustannuksista, lavan vuokra-ajasta ja jätteenkäsittelykustannuksista. Kuljetuskustannukset määräytyvät lavan toimittamisesta kohteeseen, sekä lavan välityhjennyksistä, pois hakemisesta ja jätteen kuljettamisesta jätteenkäsittelylaitokselle. Jätteenkäsittelymaksu määräytyy jätelajin mukaan. Kustannuksiin voi itse vaikuttaa mm. lajittelemalla itse jätteet, jolloin hintavimman jätelajin määrä jää mahdollisimman pieneksi. Residuumin jätteenkäsittelymaksut yksityisille ja yrityksille.

Vaihtolavapalvelun hinnan saat selville soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous vaihtolavapalvelusta alla olevalla lomakkeella.

Montako vaihtolavaa tarvitset
Mitä jätettä lavalle tai lavoille tulee

vaihtolava2

OTA YHTEYTTÄ

toimisto@roskatonoy.fi

016-379 5444

Suopellontie 1
96100 Rovaniemi

Uutiskirje